Τρόποι Ανανέωσης

1. Κάρτα Ανανέωσης

Έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε προπληρωμένες κάρτες ανανέωσης χρόνου των 10€ , 20€ , 50€ και 100€, οι οποίες πωλούνται στα σημεία πώλησης PlanetSim που αναφέρονται στα σημεία πώλησης.

2. Τραπεζική Κατάθεση

Ελάχιστη ανανέωση 10€. Καταθέτοντας  την επιθυμητή αξία ανανέωσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας (ALPHA-EUROBANK-ETE-ΠΕΙΡΑΙΩΣ). Παρακαλούμε να αναγράφετε στο πεδίο «αιτιολογία κατάθεσης» για δικαιούχο μόνο τον αριθμό κλήσης της PlanetSim που επιθυμείτε να πιστώσουμε το κατατεθέν ποσό (π.χ. 372 ** *** ***). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, όταν η κατάθεση πραγματοποιείται μετά το κλείσιμο των τραπεζών, παρακαλούμε να μας αποστέλλετε με email (support@planetsim.gr) το αποδεικτικό κατάθεσης ώστε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ : Γ.ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΣΗΣ PLANETSIM

3. Πάγια εντολή Ανανέωσης Χρόνου

Ορίζοντας το κατώτατο όριο υπολοίπου αξίας της PlanetSim σας και την αξία που επιθυμείτε να προσθέτουμε κάθε φορά που το υπόλοιπό της PlanetSim σας πέφτει κάτω από το κατώτατο όριο , αυτή η διαδικασία ανανέωσης χρόνου θα γίνεται αυτόματα από το σύστημά μας και θα χρεώνεται η πιστωτική σας κάρτα μετά από κάθε αυτόματη ανανέωση.

4. Ανανέωση μέσω της ιστοσελίδας

Μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού PayPal σας από την σελίδα του website μας.

Στοιχεία Τραπεζικών Λογαριασμών